Autamme sinua suunnittelemaan valmennusprojektin niin, että asiat todella siirtyvät arkeen asti ja sinä pääset nauttimaan kerrankin valmennusohjelmaa seuranneista liiketoiminnan tuloksista!

Rema Partners kuuluu hienoon kansainväliseen verkostoon, jonka yhteisenä intohimona on mullistaa valmennusala suunnittelemalla ja toteuttamalla yhdessä asiakkaidemme kanssa hankkeita, joilla todella saavutetaan tuloksia.

Näissä asioissa olemme erityisen hyviä:

Myyntitulosten kehittäminen

Myyntitulosten kehittäminen

Haluaisitko parempia myyntituloksia tiimiltäsi? Tiedätkö, miten tapaamiset muunnetaan kaupoiksi? Lue lisää, miten onnistumme tässä valmennuksen avulla.

Esimiestyön kehittäminen

Esimiestyön kehittäminen

Kaivataanko organisaatiossasi esimiesvalmennusta? Lue lisää tekemästämme valmennuksesta esimiestyön ja johtamisen kehittämisen parissa.

Henkilöstön perehdyttäminen

Onboarding

Hyvä perehdytys on erinomaisen työnantajan valittkortti. Varmista, että yrityksesi perehdytysjakso uusille työntekijöille on sekä suunniteltu hyvin, että toteutuu käytännössä onnistuneesti.

Promote

Promote on digitaalinen oppimisen työkalu, jonka avulla valmennuksen asiat saadaan siirtymään arkeen. Se perustuu tieteelliseen tietoon ja on globaalisti käytetty oppimisalusta.

No tags for this post.