Yritys

KYLLÄSTYNYT TEHOTTOMIIN VALMENNUKSIIN? NIIN MEKIN.

Rema Partners on nykyaikainen myynnin, johtamisen ja henkilöstön perehdytyksen valmennusyritys. Toimistomme sijaitsee Innovation House Finlandin toimistolla, Espoon Otaniemessä. Olemme erikoistuneet luomaan oppimismatkoja, jotka tuovat halutun muutoksen arkeen.

Reman ytimessä on arvon tuominen asiakkaallemme. Me emme tarjoa vanhanaikaisia ja tehottomia yritysvalmennuksia, vaan aidosti muutoksen arkeen tuovia oppimismatkoja, jotka räätälöimme jokaiselle asiakkaalle erikseen. Kaikki tekemisemme perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon ja laajasti testattuihin malleihin.

ME LUOMME OPPIMISMATKOJA

Kuulumme maailmanlaajuiseen, kansainväliseen ja korkeatasoiseen valmennusverkostoon. Voimme toteuttaa valmennuksia siis myös globaalisti ja lukuisilla eri kielillä.

Intohimonamme on saada koulutuksen asiat arkeen, ja sitä kautta todella tuottaa asiakkaillemme liiketoiminnan tuloksia.

Me remalaiset todella ymmärrämme miten suunnitellaan tuloksia tuottava valmennusprojekti. Normaalissa valmennusprojektissa vain noin 15% opitusta siirtyy oikeasti arkeen asti, ja suurin osa unohtuu heti koulutuksen jälkeen. Tämän ongelman korjaamisessa luotamme vahvasti 70/20/10 –malliin. Me autamme sinua suunnittelemaan valmennusprojektin käyttäen parhaita ja nykyaikaisia työkaluja osana projektia, niin että valmennettavat asiat todella siirtyvät arkeen ja sinä pääset nauttimaan kerrankin valmennusohjelmasta seuranneista liiketoiminnan tuloksista!

”Reman nykyaikaiset työkalut auttavat valmennusaiheiden arkeen viennissä tehokkaasti.”


– Kati Juntunen, Ketjujohtaja, Koo Kenkä

Alta näet muutamia esimerkkejä asiakkaistamme.

Näet enemmän referenssejä ja voit lukea lisää tekemistämme töistä täältä.

YHTEISTYÖKUMPPANEITAMME

MEILLE TÖIHIN?

Rema kasvaa kovaa vauhtia, koska palvelumme todella tuottaa asiakkaillemme liiketoiminnan tuloksia. Ja aiomme myös jatkaa kasvuamme! Haluatko liittyä joukkoomme? Etsimme juuri nyt hyviä myyjiä sekä konsultteja. Jos haluat tehdä töitä arvojemme mukaisesti, viihdyt varmasti Remassa. Lähetä hakemuksesi meille! Voit lukea lisää rekrytoinnistä täältä.

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystietomme löytyvät täältä.

LUE BLOGIAMME

No tags for this post.